Katoličko društvo „Ivan Antunović” Subotica

Književna večer uoči Dužionice u Somboru

U suorganizaciji Katoličkog društva „Ivan Antunović” iz Subotice i HKUD–a „Vladimir Nazor” iz Sombora održana je 22. srpnja 2022. književna večer. U sklopu programa predstavljeni su i ovogodišnji somborski bandaš i bandašica.

Mons. Stjepan Beretić predstavlja svoju knjigu

U petak 22. srpnja 2022. održana je u prostorijama Hrvatskog doma u Somboru tradicionalna književna večer na kojoj je ovoga puta predstavljena knjiga mons. Stjepana Beretića „Johannes Clausen — kako je oslikana subotička katedrala”. O knjizi su uz video prezentaciju govorili predsjednik Katoličkog Društva vlč. Josip Štefković i autor knjige mons. Stjepan Beretić. Nazočnima se obratio i predsjednik HKUD–a „Vladimir Nazor” Mata Matarić, a ženska pjevačka skupina izvela je dvije pjesme. Na koncu programa predstavljeni su ovogodišnji somborski bandaš i bandašica, brat i sestra Ivan i Ivana Vilim.

Već osmu godinu zaredom, suorganizatori književne večeri uoči Dužionice u Somboru bili su HKUD „Vladimir Nazor” iz Sombora i Katoličko društvo „Ivan Antunović” iz Subotice.

Ženska pjevačka skupina HKUD–a „Vladimir Nazor” Predstavljanje knjige „Johannes Clausen — kako je oslikana subotička katedrala” Bandaš i bandašica Ivan i Ivana Vilim
© 2022 Katoličko društvo „Ivan Antunović” Subotica Web design & development Tacit