Katoličko društvo „Ivan Antunović” Subotica

Uskrsna čestitka

Predsjednik Katoličkog društva „Ivan Antunović” uputio je uskrsnu čestitku svim članovima Društva te podupirateljima, suradnicima, simpatizerima i prijateljima s kojima Društvo surađuje.

Uskrsna čestitka

Poštovani i dragi prijatelji!

Uskrs, blagdan nad blagdanima i čudo nad čudima, najveća je manifestacija Božje moći. Dani koji Uskrsnu prethode najveća su, pak, manifestacija Božje ljubavi prema svim stvorenjima, napose čovjeku. Sin Božji, Isus Krist, nazvao nas je prijateljima i iz ljubavi je za nas prihvatio i podnio muku i smrt. Ta njegova pomirena žrtva dovoljna je da spasi svekoliko čovječanstvo. Ipak, i svaka naša žrtva — pogotovo ako je dragovoljna i iz ljubavi — ima svoj smisao i nije uzaludna. Slijedeći Isusa svjedočimo da smo djeca Božja i doprinosimo vlastitom spasenju i spasenju cijeloga svijeta. Ujedno, život na zemlji činimo ugodnijim i ljepšim.

Uz želju da vam nikada ne dodija činiti dobro, svjedočiti kršćanske vrijednosti i biti nesebično angažiran u društvu u kojem živimo, svim članovima Katoličkog društva „Ivan Antunović” te svim podupirateljima, suradnicima, simpatizerima i prijateljima s kojima Društvo surađuje, želim sretan i blagoslovljen Uskrs.

Josip Štefković
predsjednik KD „Ivan Antunović”

Podupiratelji naših aktivnosti:

© 2024 Katoličko društvo „Ivan Antunović” Subotica Web design & development Tacit